Eladó sorba került néhány jó szolgálatott tett, de még mindig kitűnő 'egészségnek' örvendő fotós és videós eszközöm.

Sétálni mentünk a lányommal Sárival és vittem magammal a drónomat, hogy kipróbáljam az új szoftver adta lehetőségeket. ;) 

Ehhez a kedves párhoz sok szálon kötődök. Barbinak még anno én készítettem a tablóképét, Balázzsal pedig az utóbbi években munka közben ismerkedtem meg, ő ugyanis a legjobb ceremóniamester akit ismerek. ;)

Idén rámtalált jónéhány külföldi pár, nem volt ez másként Vedrana és Christian esetében sem, akik Svédországból érkeztek. Igazi multikulti esküvő volt az övék, 10 országból voltak vendégek akik legkevesebb 5 különböző nyelven beszéltek. ;)

Felkértek, hogy készítsek egy bemutató videót arról, hogyan is működött az EYOF (Europen Youth Olympic Festival) ideje alatt a résztvevők étkeztetése.

Roppant érdekes dolognak találtam, hogy betekintést nyerhetek egy ilyen méretű ideiglenes konyha és étkezde működésébe, ezért azonnal igent mondtam.

Gina és Gábor esküvőjén jártam, ahová kivételesen nem filmezni hanem fotózni hívtak. ;)

Elkészült egy újabb munkám a győri Famulus Business Hotelről.

Szandi és Tibi esküvőjét imádtam. Egy helyszínen zajlott az egész és az ilyet szeretem. ;)

Nagyon megörültem, amikor felkértek egy, a köz javát szolgáló film elkészítésére. A "ZUGSZEMÉT" film felhívja a figyelmet a szemételhelyezés helyes módjára. 

Ezen az esküvőn olyan szerencsém volt, hogy az ifjú pár mindkét tagját ismertem már régről. Violettának még én készítettem a tablóképeit, Márk cégének pedig a referencia munkáit fotóztam még korábban.

Szandra és Máté esküvője nagy alapossággal szerveződött két éven át. Minden részlet a helyén volt, szuper egy nap volt!

Anita és Lackó az egyik kedvenc esküvői helyszínemen, a Viatorban mondták ki a boldogító igent. Nagyon szeretem ezt az éttermet, ide szinte haza járok. ;)