A Metrodom úgy építi a lakóparkokat, hogy videósként örülök, ha eleget tudok tenni a felkéréseiknek. Tavasszal fejeztük be a Panoráma és Park lakóparkok bemutató filmjeit és máris itt van két újabb, a Madarász38 valamint a City Home L-M. Mindegyik lakópark fel van szerelve elképesztő extrákkal a wellnesstől kezdve a konditermen át a közösségi nappalikig. Van itt közösségi tetőterasz és szuper udvarok, amik jók gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az épületekről szóló céges promó videókban meg tudjátok nézni ezeket az extrákat.

 

A Bedő pékség megkért, hogy készítsek róluk egy filmet, hogyan is telnek náluk a mindennapok. Rendkívül izgalmas volt a feladat, hiszen olyan mindennapi termékek előállíátásáról kellett filmet készíteni, ami nálunk is nap mint nap ott van az asztalon. Rendkívül érdekes volt látni hogy lesz a vízből, lisztből és kovászból a friss, meleg, gőzölgő kenyér.

 

Elkészültem a Rabomatik kft. image videójával. A cég ipari automatizálással foglalkozik, ahol robotok gyártanak és szerelnek össze alkatrészeket gyorsan és pontosan. A forgatás egy egész napig tartott, amikor is végigkövettem és újonnan elkészült a cég által tervezett és kivitelezett gyártósort. Imádtam a közös munkát, ami során gyakorlatilag az összes rendelkezéásre álló technikámat be kellett vetnem.

 

Felkérést kaptam Budapest egyik legnagyobb ingatlanberuházójátót a Metrodomtól arra, hogy a két legutóbb elkészült lakópark projektjüket megörökítsem. Örömmel vállaltam a feladato, mert a céges image filmek amúgy is a kedvenceim, de igy hogy csúcskategóriás ingatlanokat kellett filmezni, még jobban érdekelt a téma. A Panoráma lakópark érdekessége az, hogy a 17 emeletes toronyházak oldalűból nőnek a fák és a tetők is tele vannak zölddel. A Park lakóparkban pedig hatalamas udvarok szolgálják a kikapcsolódást.

 

 

Az Aquacomet kft. azzal bízott meg, hogy készítsek egy videót arról, amikor egy óriási daruval medecéket emelnek be a megrendelőik udvarába. Olyan daruzások voltak ezek, ahol a megrendelők házai mind útban voltak, ezért azok felett kellett a medecéket "megreptetni". Szeretem az ilyen fajta céges image filmeket, mert kihívás van bennük. A daruk felállítása 1,5 óra volt, de a beemelés csak pár perc. Ez alatt kellett valmi képileg érdekeset alkotni.

Véget ért a 2019-es esküvői filmes szezonom és elkészültem végre az összes anyaggal.

Megosztom most itt is veletek mindegyik filmet, mert nagyon büszke vagyok rájuk és egyúttal köszönöm szépen a lehetőséget! ;)

 

Mindig szeretek a saját városomban fotózni, ezért szerencsém is volt amikor Detti és Balázs esküvőjén ez összejött.

Bence nagyon régóta a barátom és nem volt kérdés, hogyha jön a nagy nap, akkor nem bízza másra a feladatot.

 

Készítettünk pár fotót erről a fura szerkezetről, ami konkrétan lefagyasztja az embert.

 

Régi kedves barátom dr. Gáspár Levente www.drgaspar.hu keresett meg azzal, hogy szeretne pár image videót a tevékenységéről. Elsőre mindjárt be is dobott a mélyvízbe egy mellplasztika műtéttel, amit aztán egy ajakfeltöltés követett. Számomra rendkívül érdekfeszítő volt a téma, minden percét élveztem a forgatásnak, holott elsőre nem lehettem biztos abban, hogy nem fogok kiájulni a műtét során. Mindenkinek ajánlom a következő két videót, aki érdeklődik a témában és bírja a műtéti körülményeket. Elöljáróban csak annyit, hogy a vér látványától nem kell félni, az ugyanis nincs a műtét során.

 

Szinte napra pontosan egy éve jött meg a DJ Mavic Pro típusú drónom, amit onnantól fogva elég intenzíven kezdtem el használni. Ennek apropóján készítettem egy összefoglaló filmet amiben csak az ezzel felvett jelenetek láthatók. Megjártuk a Kanári-szigetek 4 szigetét, az Egyesült Államok keleti partját, Kéréta valamint Ciprus szigetét és persze nem utolsó sorban Magyarországon is készültek csodás drónfelvételek.

 

Dóráékat régóta fotózom, valamikor még együtt jártunk középiskolába is.