Mindig szeretek a saját városomban fotózni, ezért szerencsém is volt amikor Detti és Balázs esküvőjén ez összejött.

Bence nagyon régóta a barátom és nem volt kérdés, hogyha jön a nagy nap, akkor nem bízza másra a feladatot.

 

Készítettünk pár fotót erről a fura szerkezetről, ami konkrétan lefagyasztja az embert.

 

Régi kedves barátom dr. Gáspár Levente www.drgaspar.hu keresett meg azzal, hogy szeretne pár image videót a tevékenységéről. Elsőre mindjárt be is dobott a mélyvízbe egy mellplasztika műtéttel, amit aztán egy ajakfeltöltés követett. Számomra rendkívül érdekfeszítő volt a téma, minden percét élveztem a forgatásnak, holott elsőre nem lehettem biztos abban, hogy nem fogok kiájulni a műtét során. Mindenkinek ajánlom a következő két videót, aki érdeklődik a témában és bírja a műtéti körülményeket. Elöljáróban csak annyit, hogy a vér látványától nem kell félni, az ugyanis nincs a műtét során.

 

Szinte napra pontosan egy éve jött meg a DJ Mavic Pro típusú drónom, amit onnantól fogva elég intenzíven kezdtem el használni. Ennek apropóján készítettem egy összefoglaló filmet amiben csak az ezzel felvett jelenetek láthatók. Megjártuk a Kanári-szigetek 4 szigetét, az Egyesült Államok keleti partját, Kéréta valamint Ciprus szigetét és persze nem utolsó sorban Magyarországon is készültek csodás drónfelvételek.

 

Dóráékat régóta fotózom, valamikor még együtt jártunk középiskolába is. 

Gyorsan ki is próbáltam, mit tud a szerkezet és készítettem pár felvételt a győri belvárosban 4K felbontásban valamit 100 képkoca/másodperccel. A gép amúgy egy Sony Alpha 7R III típusú fényképezőgép, ami remélhetőleg segítségemre lesz mind a fotós, mind a videós munkáim során.

 

A menyasszonynak Nikinek anno én készítettem a tablóképét, innen a régi ismeretség és a felkérés. A rendezvényen egyik kedvenc fotós kollégámmal www.attekovacs.com dolgoztam együtt.

 

Előzetes:

 

Film:

Elkészült Dzseni és Gábor esküvői anyaga is. Kicsit késve blogolom őket, de ettől függetlenül ők már időben megkapták a kisfilmjüket. ;) Tényőn múlattunk a Dombi és Fiai étteremben, a szertartás pedig a helyi templomban volt.

 

Előzetes:

 

Film:

Sétálni mentünk a lányommal Sárival és vittem magammal a drónomat, hogy kipróbáljam az új szoftver adta lehetőségeket. ;) 

Ehhez a kedves párhoz sok szálon kötődök. Barbinak még anno én készítettem a tablóképét, Balázzsal pedig az utóbbi években munka közben ismerkedtem meg, ő ugyanis a legjobb ceremóniamester akit ismerek. ;)

Idén rámtalált jónéhány külföldi pár, nem volt ez másként Vedrana és Christian esetében sem, akik Svédországból érkeztek. Igazi multikulti esküvő volt az övék, 10 országból voltak vendégek akik legkevesebb 5 különböző nyelven beszéltek. ;)